Aamuyöstä heräsin kesken unien siihen että kasvoni ja toinen käsi olivat kokonaan puuduksissa. Nousin ylös ja huimasi, heikotti, oksetti ja mitä vielä. Niinpä aamupala oli puoli neljä (jokin eloonjäämisvietti vinkkasi että nyt on pienoinen energiantarve). Palasin nukkumaan ja jalasta veti suonta häiritsevässä määrin.

Tänään on ollut hiilihydraatintankkaus- ja lepopäivä. Nukuin päivälläkin muutaman tunnin verran kun yö oli mitä oli. Hyötyliikuntaakaan ei ole juuri kertynyt, aamulla käväisin pikaisesti yhdessä miitissä ja pari kertaa olen raahannut koiran puunjuuria haistelemaan. Sanovat että nukkuminen on kuin laittaisi rahaa pankkiin. Tilin saldo ei kyllä kummemmin ole kasvanut, kauppalista sen sijaan on. Perjantaina tulisi rahaa, mutta se menee todennäköisesti laskujenmaksuun.

Olin vähän ajatellut että hyppäisin bussiin ja käväisisin ex-kotiseudulla ensiviikolla ennen kuin yliopisto taas kutsuu housuntakamusta kuluttamaan. Jos rahatilanne on kuralla, joudun mitä todennäköisimmin perumaan suunnitelmani.

Huomenna on taas toivottavasti virkeämpi päivä, olenhan tänään levännyt oikein korkojen kera.